Πρόσφατα Άρθρα

Σφίγγουν τα “γάλατα” μετά την ήττα στο Χαλάνδρι!

Την δεύτερη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, γνώρισε η ομάδα μπάσκετ της ΑΓΕΖ το μεσημέρι της Κυριακής από το Χαλάνδρι. Η ομάδα του Θεόφιλου Μπεκέ, δεν μπόρεσε να εξαργυρώσει με τον επιθυμητό τρόπο, το αρχικό 2/2 κόντρα σε Ερμή Περάματος και Κεραυνό Αιγίου.

Αυτό γιατί ηττήθηκε από τη Νήαρ Ήστ στην Καισαριανή αλλά και από την ομάδα των Βορείων Προαστίων στη Νέα Πέρκιζα, ενώ μπορούσε να κερδίσει και στα δύο παιχνίδια. 

Την πρώτη φορά, οι ερυθρόλευκοι έπεσαν «θύμα» έκπληξης από τη νεανική ομάδα της Καισαριανής, παίζοντας μαζί της σε ένα άδειο γήπεδο λόγω της τιμωρίας των γηπεδούχων. Παρόλα αυτά δεν έπιασαν την ευκαιρία από τα μαλλιά, αφήνοντάς τη να πάει χαμένη. 

Στο Κυριακάτικο ματς, οι νησιώτες βρίσκονταν σταθερά μπροστά στο σκορ στα τρία πρώτα δεκάλεπτα αλλά μέσα σε ένα δεκάλεπτο, σκόρπισαν την «καρδάρα με το γάλα» που μάζευαν, έχοντας γευτεί ξανά την πικρή «γεύση» της ήττας.

Πλέον αποδεικνύεται ξεκάθαρα το πόσο δύσκολο και αμφίρροπο είναι το φετινό πρωτάθλημα, που θα κριθεί κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες.

Το επόμενο ματς στην Παναγούλα, είναι ένα από τα δυσκολότερα της χρονιάς, με την έννοια ότι αντίπαλος της Ένωσης θα είναι το πανίσχυρο Ίλιον, που όσοι ασχολούνται με την κατηγορία λένε ότι είναι η ισχυρότερη ομάδα στον πρώτο όμιλο.

Κάτι τέτοιο αποδεικνύεται και από τη βαθμολογία, μιας και πρόκειται για τους πρωτοπόρους της κούρσας αλλά και τη μοναδική αήττητη ομάδα στα τέσσερα πρώτα ματς.

Γι” αυτό το λόγο το γήπεδο πρέπει να γεμίσει την ερχόμενη Κυριακή, στις 13.00 που θα γίνει το παιχνίδι. Τα «γάλατα» έχουν αρχίσει να σφίγγουν… και κάθε ματς θεωρείται ένας μικρός «τελικός».

Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες): 

1. Ένωση Ιλίου 8 (4-0)
2. Έσπερος Πατρών 7 (3-1)
3. Χαλάνδρι 7 (3-1)
4. Νίκη Αμαρουσίου 6 (2-2)
5. Κεραυνός Αιγίου 6 (2-2)
6. Πεντέλη 6 (2-2)
7. Απόλλων Αρχαίας Κορίνθου 6 (2-2)
8. ΑΓΕ Ζακύνθου 6 (2-2)
9. Προμηθέας Χαλανδρίου 6 (2-2)
10. Μανδραϊκός 6 (2-2)
11. Νήαρ Ηστ 6 (2-2)
12. Ακάδημος 5 (1-3)
13. Κρανίδι 5 (1-3)
14. Πέραμα 4 (0-4)

5η αγωνιστική (9/11):
Κεραυνός Αιγίου – Πεντέλη
Πέραμα – Μανδραϊκός
Κρανίδι – Νίκη Αμαρουσίου
Ακάδημος – Απόλλων Αρχαίας Κορίνθου
Προμηθέας – Εσπερος Πατρών
Νήαρ Ηστ – Χαλάνδρι
ΑΓΕ Ζακύνθου – Ενωση Ιλίου (13.00 Κλειστό Παναγούλας)

Πηγή:  //ioniansports.gr

Μοιραστείτε το

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Εκτύπωση

Χορηγοί