Πρόσφατα Άρθρα

Έργο πνοής

Ζάκυνθος 10/10/2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με πολύ μεγάλη ικανοποίηση διαβάσαμε στα ΜΜΕ το αποτέλεσμα των ενεργειών της Περιφερειάρχου κας Κράτσα σχετικά με τα αθλητικά έργα στην περιφέρεια μας και κυρίως στο Νησί μας .
Η υλοποίηση της κατασκευής στο νησί μας , ενός σύγχρονου κλειστού γηπέδου το οποίο θα φιλοξενήσει όλα τα αθλήματα σάλας και το οποίο θα κατασκευαστεί στον φυσικό του χώρο, στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου, εκεί που μέχρι το 2006 φιλοξενούνταν τα αθλήματα του Μπάσκετ και του Βόλεϊ, είναι ένα έργο που θα δώσει σημαντική λύση και ανάπτυξη στα παραπάνω αθλήματα . Επιπλέον θα έχουμε ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο στην καρδιά της πόλης που θα έχει στίβο με ταρτάν, γήπεδο ποδοσφαίρου με χορτάρι και κλειστό γήπεδο μπάσκετ- βόλεϊ.
Η πρωτοβουλία της περιφέρειας για την ανάπτυξη των αθλητικών έργων στο νησί μας –   που μάλιστα θα χρηματοδοτηθούν από εθνικούς πόρους – είναι αξιέπαινη και το σωματείο μας θα είναι αρωγός και συνοδοιπόρος σε ότι χρειαστεί.
Συγχαίρουμε λοιπόν τόσο τον Υφυπουργό Αθλητισμού κον Αυγενάκη όσο και την Περιφερειάρχη κα Κράτσα και τους συνεργάτες της για μια ακόμα φορά διότι άκουσε με προσοχή τις ανάγκες των αθλητικών σωματείων από την αρχή της θητείας της και καταβάλει προσπάθειες να δώσει λύση σε προβλήματα,  που αφενός μεν έπρεπε να έχουν λυθεί πριν από δεκαετίες και αφετέρου θα δώσουν νέα δυναμική στο αθλητισμό του νησιού μας.
Ο Πρόεδρος Γιώργος Μάργαρης
Ο Γεν. Γραμματέας Θ. Κολπονδίνος
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΜΠΑΣΚΕΤ – ΣΤΙΒΟΣ – TAEKWON DO

Μοιραστείτε το

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Εκτύπωση

Χορηγοί