Πρόσφατα Άρθρα

Στην Β΄ΕΣΚΑ-Η θα αγωνισθεί η ανδρική

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΓΙΑ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ Α1 ΕΣΚΑ-Η.

 
  Πρόσφατα και με πλήρη συμφωνία συνεδρίασε το Δ.Σ. του συλλόγου μας και αποφάσισε τη μη συμμετοχή της αντρικής ομάδας στην Α1 ΕΣΚΑΗ που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια. Ως αποτέλεσμα και με βάση τους κανονισμούς, η ομάδας μας θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά 20-21 στην Β’ κατηγορία ΕΣΚΑ-Η.
  Η απόφαση αυτή ήταν ομολογουμένως δύσκολη αλλά κρίθηκε αναγκαία. Δεν ήταν ωστόσο πρωτότυπη. Η ομάδα μας πριν λίγα χρόνια μετά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε από τη συμμετοχή της στην Γ’ εθνική, προτίμησε – χωρίς να υποβιβαστεί αγωνιστικά – να αγωνιστεί στην Α2 κατηγορία ΕΣΚΑΗ. Το ίδιο έκανε ο ΑΣ Κεφαλλονιάς πριν 3 χρόνια. Το ίδιο και πολλές άλλες ομάδες ανά την επικράτεια.
  Οι λόγοι που λήφθηκε αυτή η απόφαση είναι πολλοί. Αυτό που έχει σημασία όμως είναι, πως τόσο οι νεαροί παίκτες όσο και ο προπονητής, έχουν για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια την ευκαιρία να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα στηρίζεται σε νέους αθλητές (και σε όποιον νιώθει νέος), η οποία θα παίζει θεαματικό, ταχύ, σύγχρονο μπάσκετ. Μια ομάδα στηριγμένη σε υγιείς βάσεις, που θα δίνει την ευκαιρία να εξελιχθούν θεαματικά οι παίκτες της, θα δίνει κίνητρο στις μικρότερες ηλικίες, θα δημιουργεί ικανούς αθλητές για το μέλλον.
  Το ΔΣ πιστεύει πως η απόφαση αυτή θα δώσει νέα δημιουργική διάθεση σε παίκτες και προπονητές και σε συνδυασμό με την βελτίωση των υποδομών (νέο παρκέ – πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα ενδυνάμωσης) θα δικαιώσει τις προσδοκίες φιλάθλων και φίλων.
Από το ΔΣ

Μοιραστείτε το

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Εκτύπωση

Χορηγοί