Πρόσφατα Άρθρα

Έγραψε ιστορία η Μ. Μάρλη

Εξαιρετικά ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά για την αθλήτρια της ΑΓΕΖ Μάρα Μάρλη, η οποία κατέκτησε δυο αργυρά μετάλλια και ένα χάλκινο μετάλλιο στην Διεθνής Συνάντηση Ελλάδας Κύπρου στα 2,000 και 3,000 μέτρα με φυσικά εμπόδια. Η Ζακυνθινή δρομέας πραγματοποίησε εξαιρετικές επιτυχίες φέτος και άφησε άριστες εντυπώσεις για το νησί μας, ενώ έδωσε σημαντικούς βαθμούς για την ΑΓΕΖ και την φετινή της συγκομιδή.

Η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα αποδοτική για την αθλήτρια αφού κατέκτησε Πανελλήνιο μετάλλιο τόσο στην κατηγορία των Κορασίδων (ασημένιο) όσο και στην κατηγορία Νεανίδων (χάλκινο) σημειώνοντας ατομικά ρεκόρ τόσο στα 2.000μ στιπλ όσο και στα 3.000μ στιπλ αντίστοιχα.

Η Μικαέλα Νόβακ που είναι η μητέρα της Μάρας Μάρλη προχώρησε σε ανάρτηση για τις επιτυχίες και τα μετάλλια της νεαρής αθλήτριας στην Διεθνής Συνάντηση Ελλάδας – Κύπρου αναφέροντας τα εξής:

«Έκλεισε λοιπόν η αθλητική σεζόν για φέτος με την 2η θέση στη Διεθνής συνάντηση Ελλάς-Κύπρου. Ο απολογισμός της χρονιάς πολύ ικανοποιητικός – 2 αργυρά Πανελλήνια και 1 χάλκινο στα 2000 και 3000μ με φυσικά εμπόδια. Εύγε κοριτσάκι μας. Μαζί σου ζούμε μεγάλες στιγμές. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μας Νίκο Ακτυπη και την Μάγδα Γαζέα».

mara_diethnhs (1)

Το άρθρο είναι από την ιστοσελίδα:
https://www.imerazante.gr/2019/08/08/202462?fbclid=IwAR1WQ7zWWupt0rcotDniFAYW4u4cZj316K9J8pZeX5ryW4hammo7xAgDqRk

Μοιραστείτε το

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Εκτύπωση

Χορηγοί