Πρόσφατα Άρθρα

Οδύσσεια για την ανδρική

“Επέστρεψε απόψε στο 11 το βράδυ η ανδρική μετά από μια απίστευτη ταλαιπωρία που βίωσε λόγω του απαγορευτικού της χθεσινής μέρας.
Η ανδρική ομάδα αναγκάστηκε να ταξίδεψει για να παίξει το εξ αναβολής παιχνίδι στον Ήφαιστο Αιγίου,εν μέσω σφοδρής κακοκαιρίας, μην έχοντας άλλη επιλογή αφού σε αντίθετη περίπτωση θα μηδενίζοταν από την ομοσπονδία.
Τελικά αποκλείστηκε στην Πάτρα 24 ώρες και έφτασε στο λιμάνι απόψε 14/2 στις 11 το βράδυ μετά από τόση ταλαιπωρία αλλά και κόστος καθόλου αμηλητέο!
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που άφησαν τις οικογένειες τους, τις δουλειές τους, το σχολείο τους οι μαθητές, προκειμένου να μην εγκαταλείψουν την ομάδα και να εμφανιστούν αξιόμαχοι απέναντι σε ένα αξιόλογο αντίπαλο και έχοντας υπόψη τους την αξία κάθε παιχνιδιού στην μάχη της παραμονής στην κατηγορία.
Μπροστά μας, μετά από αυτή την Οδύσσεια, έχουμε ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο και συνάμα κομβικό για την συνέχεια. Θέλουμε να είναι κοντά μας την Κυριακή κάθε φίλος να ενισχύσει την προσπάθεια των παικτών μας και να τους δώσει την δύναμη που χρειάζονται για την νίκη.”
Νίκος Θεοδωρίτσης

Μοιραστείτε το

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Εκτύπωση

Χορηγοί