Πρόσφατα Άρθρα

Αγώνες εντός για παιδική & εφηβική. Πρεμιέρα εκτός η ανδρική μας!

Αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε τους εξής αγώνες :

Παιδικό :  Α.Γ.Ε.Ζ. – ΑΓΥΙΑ στις 11 το πρωί του Σαββάτου 03/10/2015  προπονητής Διον.Χαικάλης.

Εφηβικό : Α.Γ.Ε.Ζ. – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ στις 12:30 το πρωί του Σαββάτου 03/10/2015 προπονητής Αντ.Ακτύπης

Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι η παιδική μας ομάδα έχει ανανεωθεί εξ ολοκλήρου εφόσον όλοι  οι αθλητές που συμμετείχαν την περσινή αγωνιστική περίοδο στην παιδική απαρτίζουν την φετινή εφηβική ομάδα!

Όπως καταλαβαίνεται και η εφηβική ομάδα είναι εξ ολοκλήρου ανανεωμένη με νέους αθλητές, αυτούς που πέρυσι ήταν στην παιδική ομάδα.

Και οι περσινοί έφηβοι (που οι σχολικές του υποχρεώσεις τους το επέτρεπαν) έχουν στελεχώσει την ανδρική ομάδα, μαζί με αρκετούς παλιούς παίκτες της ΑΓΕΖ.

Αυτή την Κυριαή 04/10/15  ξεκινάει και το ανδρικό πρωτάθλημα της Α2 – ΕΣΚΑΗ που συμμετέχει η ανδρική μας ομάδα (με προπονητή τον Νικ.Θεοδόση) και παίζουμε εκτός έδρας με την ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ στις 14:00 στο κλειστό Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ.

Τα πρωταθλήματα έχουν αναρτηθεί στην σελίδα της ΕΣΚΑ-Η.

http://eskah.gr/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=12

Επίσης αποτελέσματα και αγώνες θα αναρτώνται και στην σελίδα μας www.agez.gr

Όπως φαίνεται από τα προηγούμενα η Α.Γ.Ε.Ζ. συνεχίζει να κάνει ουσιαστική δουλειά,  να παράγει αθλητές και να αναπτύσσει το μπάσκετ στο νησί μας , τέλος να ξέρετε ότι όλοι μαζί (Δ.Σ , προπονητές και αθλητές) έχουμε δεσμευτεί να πραγματοποιούμε κατά την διάρκεια του έτους προπονητικά camp με σκοπό να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα.

 Σας θέλουμε και φέτος στο πλευρό των ομάδων μας όπως και τα προηγούμενα χρόνια!

Μοιραστείτε το

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Εκτύπωση

Χορηγοί