Πρόσφατα Άρθρα

Εκτός συνόρων ο κόουτς Πανάς

Mια σημαντική στιγμή για την προπονητική καριέρα του Κωνσταντίνου Πανά, αποτελεί η πρόταση από την την γυναικεία τυνήσια ομάδα ES du Cap Bon, που την περσινή σεζόν πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Τυνησία και που φέτος θα παλέψει για την κατάκτηση του Αραβικού Πρωταθλήματος Γυναικών για το 2022.

 Ο κόουτς Πανάς θα βοηθήσει τον προπονητή Ιζάτ Ισμαΐλ, όπου με τις γνώσεις τους θα βοηθήσουν την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ES du Cap Bon.

Η συνεργασία θα έχει διάρκεια περίπου ενός μηνός και στην συνέχεια θα επιστρέψει στην Ελλάδα, στην Κεφαλλονιά όπου έχει συμφωνήσει με τον Κεφαλληνιακό ΑΣ.

.Να θυμήσουμε ότι ο κόουτς ανδρώθηκε στην ομάδα μας και υπήρξε assistant coach στην ανδρική ομάδα καθώς και head coach στην γυναικεία μας. Επίσης φέτος τον Ιούλιο προπόνησε την παιδική και παμπαιδική ομάδα καθώς και τις κορασίδες.

Η ομάδα της ΑΓΕΖ του εύχεται καλή επιτυχία!

Ακολουθεί η ανακοίνωση στo fb της ομάδας:

Allow us to welcome coach Konstantinos Panas the new assistant coach of our team.
Coach Kosta is a Greek experienced coach well known in his great decision making and his outstanding scouting, he coached several Greek teams, and helped them reach their highest level.
Coach Kosta will be assisting coach izzat ismail, where they will invest their knowledge in order to help the team succeed. ????

 

Μοιραστείτε το

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Εκτύπωση

Χορηγοί