Πρόσφατα Άρθρα

Εγγραφή Αθλητών Μπάσκετ (Υφιστάμενων & Νέων) Στην πλατφόρμα της ΕΟΚ

logoEOK2H Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) στα πλαίσια του ψηφιακού μετασχηματισμού και την δημιουργία μητρώου αθλουμένων  ανακοίνωσε την έναρξης λειτουργίας της σχετικής πλατφόρμας. Παρακαλούμε τους γονείς και τους αθλητές του Συλλόγου (που έχουν δελτίο αθλητή) όπως εγγραφούν άμεσα στην πλατφόρμα της ΕΟΚ.

Τα ανωτέρω είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή σε αγώνες και αφορά ΟΛΟΥΣ τους αθλητές που έχουν δελτίο!

Η εγγραφή μπορεί να γίνει στο  https://apps.basket.gr

Η διαδικασία (πάντα για υφιστάμενους αθλητές) είναι ως ακολούθως

  • Αν αθλητής δεν έχει κωδικούς Taxis:  Εγγραφή  γίνεται από το γονέα-δημιουργία λογαριασμού- με χρήση κωδικών taxis. Απαιτείται email μέσω του οποίου θα επιβεβαιωθεί η εγγραφή! Αφορά τον γονέα ο οποίος έχει στο βιβλιάριο υγείας του το παιδί ως προστατευόμενο μέλος!
  • Αν ο αθλητής έχει κωδικούς Taxis: Εγγραφή αθλητή: ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ/ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΦΙΛ ΑΘΛΗΤΩΝ/ΥΠΑΡΧΩΝ ΑΘΛΗΤΗΣ/ΤΕΚΝΟΥ/ΑΜΚΑ/ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ (αν απαιτείται)

Αναλυτικές οδηγίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

⚠️ Όσοι ενήλικες αθλητές διαθέτουν κωδικό taxis μπορούν να εγγραφούν χωρίς την συνδρομή των γονιών τους

⚠️ Για την μεταγραφή αθλητή στο σωματείο μας απαιτείται η εγγραφή του αθλητή στο μητρώο της ΕΟΚ και ακολούθως ο Σύλλογος θα προβεί στο αίτημα προς το άλλο σωματείο

⚠️ Είναι σημαντικό να εγγραφούν οι αθλητές το συντομότερο ώστε να υπάρχει χρόνος για επίλυση προβλημάτων που ίσως προκύψουν!

Μοιραστείτε το

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Εκτύπωση

Χορηγοί