Πρόσφατα Άρθρα

Νέα Επιτυχία για την Αντρική μας Ομάδα

ICON 5 ICON 4 ICON 3 ICON 2 ICON 1

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο άγχος εξελίχθηκε ο αγώνας μεταξύ της ανδρικής ομάδας της ΑΓΕΖ εναντίον της αξιόμαχης ΕΦΑ  Αιγίου, που διεξήχθη στο κλειστό της Παναγούλας ανήμερα των Βαΐων 17, Απριλίου 2022.

Η αντίπαλη ομάδα αγωνίστηκε με συγκεκριμένο σχέδιο παίζοντας 40 λεπτά ζώνη ρισκάροντας στην αστοχία των παικτών μας, κάτι που δυστυχώς συνέβη στην πράξη. Παράλληλα παρουσιάστηκε πολύ εύστοχη στο πρώτο ημίχρονο, ενώ πειθαρχημένα είχε γρήγορες επιστροφές και έτσι η ομάδα μας δεν μπόρεσε να βάλει εύκολα καλάθια.

Παρότι στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μας ισορρόπησε  τον αγώνα, το Αίγιο εξακολουθούσε να προηγείται στο ημίχρονο με 10 πόντους (23 – 33).

Στο δεύτερο ημίχρονο, η άμυνα μας πάνω στους σκόρερ της αντίπαλης ομάδας βελτιώθηκε σημαντικά, όπως και η επίθεση μας. Ακόμη και έτσι όμως  στο τέλος του τρίτου  δεκαλέπτου  η ΕΦΑ εξακολουθούσε να προηγείται.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα μας συνέχισε την πίεση και στην άμυνα και την επίθεση, και κατάφερε να ισοφαρίσει τον αγώνα, φαινόταν δε πως είναι θέμα χρόνου να περάσει μπροστά. Και πράγματι το κατάφερε και στο τέλος κέρδισε με 69 – 65.

Οπωσδήποτε από τον αγώνα κρατάμε την πολύτιμη νίκη, θα πρέπει όμως να μας απασχολήσει η υπερβολική ευστοχία των αντιπάλων στο γήπεδο μας – κάτι που δείχνει πλημμελή αμυντική λειτουργία –  και η αδικαιολόγητη αστοχία των παικτών μας – που με τη σειρά του οδηγεί σε στοχευμένη προπόνηση σε συγκεκριμένους τομείς.

Πόντοι και  συμμετοχές:

Θεοδωρίτσης 10

Τζίντζηρας 7

Μπακάμης 13

Βαρβαρίγος 17

Λέσι 1

Παράσχης 10

Δήμησιάνος 11

Κλαυδιανός

Ραψομανίκης

Γυφτάκης

Βάλβης

Κουτουλογένης

Δεκάλεπτα 

12-19  11-14  19-20 27-12

Μοιραστείτε το

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Εκτύπωση

Χορηγοί