Πρόσφατα Άρθρα

Οριστική εγκατάσταση του αθλητικού εξοπλισμού στο κλειστό της Παναγούλας !

Με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του αθλητικού εξοπλισμού στο κλειστό της Παναγούλας, ήρθε η ώρα του “απολογισμού”. Θα πίστευε άραγε κανείς πως μπορεί να έχει ευτυχή κατάληξη έργο στο οποίο θα συμμετέχουν η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ο Δήμος Ζακύνθου, το σχολικό συγκρότημα του 2ου Λυκείου και αθλητικά σωματεία; Για τους περισσότερους το παραπάνω φαντάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό, είναι όμως πλέον μια πραγματικότητα.

Όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες το κλειστό μας έγινε πιο ασφαλές, πιο όμορφο, πιο ασφαλές, πιο πλήρες. Η εικόνα σε συνδυασμό με το έργο της αντικατάστασης του παρκέ, που προηγήθηκε, δίνουν την εντύπωση μιας νέας κατασκευής. Παράλληλα δημιουργήθηκε ένας νέος αθλητικός χώρος – μια αίθουσα ενδυνάμωσης – η οποία εξοπλίστηκε με το κατάλληλο εξοπλισμό. Ο χώρος αυτός θα συμβάλλει τα μέγιστα στην αθλητική εξέλιξη των αθλητών μας οι οποίοι – με την καθοδήγηση των γυμναστών μας – εκτός από την ανάπτυξη των τεχνικών ικανοτήτων τους στο παρκέ θα μπορούν να αναπτύσσουν παράλληλα την δύναμη και την αντοχή τους. Είναι στην πλευρά των προπονητών και γυμναστών τώρα,  η ανάδειξη της χρησιμότητας όλων των αναβαθμίσεων.

Οι ευχαριστίες – όσο κοινότυπες και αν θεωρούνται – είναι απαραίτητο – και δίκαιο – να απευθυνθούν σε όσους βοήθησαν:

  • Στην Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κα Ρόδη Κράτσα, τον Αντιπεριφερειάρχη κο Στασινόπουλο Γιώργο, την περιφερειακή σύμβουλο κα Μοθωναίου και στους εργαζόμενους στα αρμόδια τμήματα της περιφέρειας για την χρηματοδότηση και ολοκλήρωση της προμήθειας.
  • Στον Δήμαρχο Ζακύνθου κο Αρετάκη, στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κο Κακολύρη Σταύρο, στους εργαζόμενους στο τμ. προμηθειών και στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου για την εμπιστοσύνη τους και τις ενέργειές τους με ιδιαίτερη βοήθεια στην επισκευή και βελτίωση της αίθουσας ενδυνάμωσης.
  • Στον Διευθυντή του 2ου Λυκείου Ζακύνθου κο Μαρκεσίνη Ανδρέα για την υπομονή του, την εμπιστοσύνη του, την  υποστήριξη του σε όλα τα στάδια της προμήθειας και στην ενίσχυση της ασφάλειας της αίθουσα ενδυνάμωσης.
  • Στους αθλητές, προπονητές, παράγοντες και φίλους της Α.Γ.Ε.Ζ. που βοήθησαν στην τοποθέτηση και δύσκολη συναρμολόγηση του εξοπλισμού, αφιερώνοντας αφιλοκερδώς πολύτιμο χρόνο. Το Δ.Σ. της Α.Γ.Ε.Ζ. συνέβαλε και οικονομικά όπου απαιτήθηκε.
  • Θα ήταν όμως σημαντική παράλειψη αν δεν αναφέραμε ως τον θεμέλιο – και πιο σημαντικό – λίθο του όλου εγχειρήματος, τον εκλιπόντα Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου κο Νιοτόπουλο Λευτέρη για την αρχική εισήγηση και απόφαση χρηματοδότησης από την Π.Ι.Ν.,  την αποδοχή του οράματός μας και την εμπιστοσύνη του.

Σημαντικός και ο ρόλος της Α.Γ.Ε.Ζ., αφού εκτός από το όραμα, διετέλεσε συντονιστικό ρόλο μεταξύ των φορέων και των υπηρεσιών τους, προϋπόθεση για την αίσια έκβαση της όλης προσπάθειας.

pagoi_omadon

asfaleia

apoditiria

basketes

basketes2

Stromata

pagos

machine1

machine3

machine4

exoplismos

pic2

pic3

Μοιραστείτε το

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Εκτύπωση

Χορηγοί