Πρόσφατα Άρθρα

Ολοκληρώθηκε η εγγραφή της Α.Γ.Ε.Ζ. στο Μητρώο αθλητικών σωματείων της Γ.Γ.Α.

Η Α.Γ.Ε.Ζ έχει τη χαρά να ενημερώσει, πως αποτελεί ένα από πρώτα αθλητικά σωματεία σε όλη την Ελλάδα, που εγγράφηκε επιτυχώς στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γ.Γ.Α.

Η επιτυχημένη εγγραφή μαρτυρεί την οργάνωση που διαθέτει το σύλλογός μας και την ετοιμότητα να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των καιρών. Το επιτυχές αποτέλεσμα οφείλεται σχεδόν αποκλειστικά στη μεθοδική εργασία του παλαιότερου μέλους του Δ.Σ. Νίκου Θεοδωρίτση.

Όπως προκύπτει από την απαιτητική διαδικασία εγγραφής, η Πολιτεία είναι αποφασισμένη να βάλει μια τάξη στον χάρτη των αθλητικών σωματείων της χώρας, κάτι που δεν μπορεί παρά να μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους. Πέρα όμως από τις υποχρεώσεις που επιβάλει πλέον στα αθλητικά σωματεία, είναι απαραίτητο να εκπληρώσει και η ίδια τις δικές της υποχρεώσεις απέναντι σε αυτά, ώστε να μην εξαφανιστεί ο ερασιτεχνικός μη κερδοσκοπικός αθλητισμός.

Παράλληλα με τη Πολιτεία, Δήμοι και Περιφέρειες είναι ανάγκη να ενεργοποιηθούν για την δημιουργία νέων και τη συντήρηση υφιστάμενων αθλητικών υποδομών. Στη Ζάκυνθο έχουμε τη χαρά να παρατηρούμε τα τελευταία χρόνια μια τέτοια ενεργοποίηση με ορατά πλέον αποτελέσματα.

SCREENSHOT_GGA

Μοιραστείτε το

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Εκτύπωση

Χορηγοί