Πρόσφατα Άρθρα

Συγχαρητήρια κόουτς!

Δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο ένας προπονητής μπάσκετ να αποτελεί με τις επιλογές του στην επαγγελματική του διαδρομή, παράδειγμα προς μίμηση για τους νεαρούς αθλητές του. Αυτά δεν ισχύουν για τον προπονητή της ΑΓΕΖ Κωνσταντίνο Πανά.

Ο coach Πανάς απόφοιτος Θεολογικής Σχολής (!) πριν 4 χρόνια επάνδρωσε το δυναμικό της ΑΓΕΖ με ελάχιστη προπονητική εμπειρία αλλά τεράστια διάθεση και πολλές γνώσεις για το αγαπημένο μας άθλημα. Παράλληλα αρθρογραφούσε στα κοινωνικά δίκτυα, δημιουργούσε scouting reports για πάρα πολλούς αθλητές, εμπλούτιζε τις γνώσεις του περί προπονητικής παρακολουθώντας σεμινάρια και προπονούσε τους αγαπημένους του μικρούς αθλητές.

Η εξέλιξή του ήταν δραματική. Έγινε πολλών μικρών αθλητών ο αγαπημένος τους προπονητής ενώ την τελευταία χρονιά προπόνησε με επιτυχία και την γυναικεία ομάδα της ΑΓΕΖ. Και τώρα ανοίγει τα φτερά του για να ανεβάσει περισσότερο το επίπεδο του πηγαίνοντας στα Χανιά ως βοηθός προπονητή στην ομάδα ΑΟΚ Χανίων για να αποδείξει – στους αθλητές του κυρίως – τι συμβαίνει όταν κανείς πιστεύει στον εαυτό του και ακολουθεί τα όνειρά του και πως τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι!

Καλή επιτυχία Κωνσταντίνε.

Μοιραστείτε το

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Εκτύπωση

Χορηγοί