Πρόσφατα Άρθρα

A.B.C Summer camp 2019

Για 5η χρονιά πραγματοποιήθηκε το A.B.C Summer Camp υπό την αιγίδα της Α.Γ.Ε.Ζ. και τον υπεύθυνο του camp Γιώργο Ζάγκλα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το σωματείο της Α.Γ.Ε.Ζ. για τη διοργάνωση, τους χορηγούς Παπανδρέου Αντρέα, Πίπερη Δημήτρη, τα φροντιστήρια Πουκάμισα, τα ΚΤΕΛ Ζακύνθου, τον Μυλωνά Σπύρο, το Alesta, το After, το Blackbean, την Ακρογωνία, το Capu, το mirabilia shop και τον Πατρινό Διονύση για την πολύτιμη βοήθεια τους, το αθλητικό Κέντρο Ζακύνθου, το Casa playa και το Τσιλιβί Waterpark για τη φιλοξενία….

ABC1 ABC2 ABC23

Φέτος στο πρόγραμμα του camp εντάχθηκε και το πρόγραμμα κοινωνικοποίησης για  την ενίσχυση της αλληλεπίδρασης και την ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων με απόλυτη επιτυχία και την σημαντική συμβολή της Σταυρούλας Ιωαννίδου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές Μαλεβίτη Μαίρη, Ιωανίδου Σταυρούλα, Ζάγκλα Γιώργο, Θεοδωρίτση Διονύση, Μπακάμης Παναγιώτη που ήταν υπεύθυνοι για τις δράσεις των παιδιών…
Την Άννυ Μαυρία που μας έκανε Yoga, την Ειρήνη Μπατίκα που μας χόρεψε Zumba, την Ελπίδα Καρλαφτη που μας έκανε ενόργανη γυμναστική και τον Κώστα Μαρκοζή και τη Νίκη Χριστοφόρου που μας έκαναν κολύμβηση. Επίσης, να ευχαριστήσουμε τη διατροφολόγο μας Μαρία Σιδηροκαστρίτη η οποία πέρα από τα μυστικά του πως να τρώμε υγιεινά μας επέτρεψε να φάμε και πολλές πίτσες στο τέλος κάθε περιόδου…
Ευχαριστούμε τα παιδιά που ήταν υπέροχα και τις δυο περιόδους, τους γονείς που μας τα εμπιστεύθηκαν για δέκα μέρες…
Και την κ. Σοφία που μας κράτησε καθαρούς αυτές τις δέκα μέρες….
Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!!!!!
Και να περάσετε τέλεια μέχρι το επόμενο ABC Summer Camp!!!!!!

A.B.C. Summer Camp

❤️

Μοιραστείτε το

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Εκτύπωση

Χορηγοί