Πρόσφατα Άρθρα

Σούπερ Παιδικό ΑΓΕΖ!

Ολοκληρώθηκε σήμερα με τον αγώνα Προμηθέας Πατρών – ΑΓΕΖ η τελευταία αγωνιστική του δεύτερου της Β φάσης του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η.

Αν και η ομάδα μας έχασε με ένα πόντο διαφορά 48 – 47, έπειτα από ένα συναρπαστικό αγώνα, κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου με καλύτερη διαφορά πόντων από τον Προμηθέα αφού τον κέρδισε με πολύ μεγαλύτερη διαφορά στον εντός έδρας αγώνα.

41444446_2090477504603270_2005338544242950144_n

Η παιδική ομάδα λοιπόν κέρδισε 13 αγώνες στη σειρά στις πρώτες δύο φάσεις του πρωταθλήματος και έχασε μόνο στο 14ο αγώνα με ένα πόντο διαφορά, πετυχαίνοντας ένα σπάνιο ρεκόρ, αφού έπαιξε με μερικές από τις καλύτερες ομάδες της περιφέρειας. Έτσι όχι μόνο εξασφάλισε την συμμετοχή της στην τρίτη φάση του πρωταθλήματος όπου θα διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή θέση μεταξύ των 6 συνολικά ομάδων που συμμετέχουν, αλλά εξασφάλισε και την συμμετοχή της στον όμιλο με τις καλύτερες ομάδες του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι επιτυχίες αυτές είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής προσπάθειες που καταβάλλουν οι προπονητές των τμημάτων υποδομής τα τελευταία χρόνια, είναι ορατές σε όλη την περιφέρεια, ενώ προκαλούν ευνοϊκά σχόλια των αντιπάλων ομάδων. Θα πρέπει λοιπόν να συγχαρούμε τόσο τους αθλητές όσο και τον προπονητή της παιδικής ομάδας κύριο Θεοδόση Νίκο για τις σημαντικές αυτές επιτυχίες.

Το συναρπαστικό φετινό παιδικό πρωτάθλημα συνεχίζεται με 10 ακόμη αγώνες της Γ´ φάσης με τις 6 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Μοιραστείτε το

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Εκτύπωση

Χορηγοί