Πρόσφατα Άρθρα

Ήττα για την ανδρική

Α.Γ.Ε.Ζ-ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ 63-66

Ένα συναρπαστικό αγώνα έμελλε να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι του μπάσκετ σήμερα 11 Νοεμβρίου στο κλειστό της Παναγούλας, όταν η αντρική ομάδα μας αντιμετώπισε την ισχυρή Απολλωνιάδα Πατρών.

Το πρώτο δεκάλεπτο κύλησε εξαιρετικά για την ομάδα μας και την βρήκε να προηγείται με 17– 10 πόντους.

received_384955265610267

 

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν δυναμικά κάλυψαν την διαφορά και κατάφεραν να προηγηθούν με το τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου με διαφορά 10 πόντων 25–35. Και σαν να μην έφτανε αυτό στην τελευταία φάση του δεκαλέπτου τραυματίστηκε ένας απ’ τους καλύτερους παίκτες μας ο Κωσταντίνος Ακτύπης.

Και ενώ με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι προοπτικές δεν ήταν καλές για την ομάδα μας, βρήκε το κουράγιο να αντιδράσει δυναμικά, να καλύψει τη διαφορά και να ισορροπήσει τον αγώνα.
Άλλαξε την άμυνα της, βελτίωσε την ευστοχία της με πάθος από όλους τους παίκτες. Η συνέχεια αποτελεί ένα θρίλερ από αυτά που μόνο το μπάσκετ ξέρει να προσφέρει και οι δύο ομάδες έφτασαν μέχρι το τέλος του αγώνα πηγαίνοντας πόντο πόντο.

Στο τέλος και καθώς στο μπάσκετ δεν υπάρχει ισοπαλία, επικράτησε η πιο ψύχραιμη ομάδα και αυτή ήταν η Απολλωνιάδα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως τέσσερις από τους παίκτες της Απολλωνιάδας αγωνίζονται στην ανδρική ομάδα του Απόλλωνα ο ως γνωστόν παίζει Α2 εθνική κατηγορία.

Από τους παίκτες της ομάδας μας και την Ηράκλεια προσπάθεια που έκαναν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, δεν υστέρησε κάνεις. Ξεχώρισαν Μπονίκος, Ακτύπης, Μάργαρης, Βαρβαρίγος και ο νεαρός Καψαμπέλης.

Δεκάλεπτα:
17-10 8-25 22-13 16-18

Α.Γ.Ε.Ζ : Ακτύπης 8, Μάργαρης Κ 19(1), Θεοδωρίτσης 7(1), Καψαμπέλης 8 (1), Μπονίκος 14, Βαρβαρίγος 5, Δημησιάνος 2.

Απολλωνιαδα: Μπαζίνας 19, Αζής 4, Πολυδωρόουλος 2, Τζαίδας 9, Μητρόπουλος 6, Κασπίρης 17(4), Κατσουλάκος 9

Μοιραστείτε το

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Εκτύπωση

Χορηγοί