Πρόσφατα Άρθρα

Τα αποτελέσματα των αγώνων

Με δύο νίκες και μία ήττα έκλεισε η εβδομάδα για την ομάδα μας. Η παιδική μας ομάδα έχασε την νίκη μέσα από τα χέρια της χτες στην Γαστούνη ενώ γυναικεία και ανδρική επικράτησαν άνετα στα εντός έδρας παιχνίδια.

Αναλυτικά:

Ανδρική: ΑΓΕΖ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 83 – 68

Μία ακόμη μεγάλης σημασίας – την δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας – νίκη πέτυχε ομάδα μας απέναντι στην πολύ δυνατή και ιστορική ομάδα της Ολυμπιάδας Πατρών. Ο αγώνας – είχε πολλές ομοιότητες του αγώνα μας με την Παναχαϊκή – ήταν συγκλονιστικός σε όλη τη διάρκεια του. Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρώτο ημίχρονο βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες με 37 – 37. Στην επανάληψη η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και αποφασισμένη να τον κερδίσει. Έτσι στην τρίτη περίοδο πήρε προβάδισμα ακόμη και με 10 πόντους. Η ομάδα μας όμως νίκησε και στην τελευταία περίοδο με σημαντική διαφορά και έτσι μπορούμε να πούμε ότι κέρδισε επάξια την νίκη. Όλοι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Σαφώς ξεχώρισαν οι Μάργαρης Κωνσταντίνος, Μπονίκος, Κοτσέτα, Θεοδωρίτσης, Βαρβαρίγος και Μάργαρης Ν. χωρίς να υστερήσουν και υπόλοιποι. Για μια ακόμη φορά στην ανδρική ομάδα συμμετείχαν αρκετοί παίκτες της παιδικής ομάδας, οι οποίοι και χρησιμοποιήθηκαν από τον προπονητή.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα 19 – 20 18 – 17 20 – 14 26 – 17

Α.Γ.Ε.Ζ (Κοριανίτης): Θεοδωρίτσης 12, Κοτσέτας 11, Μάργαρης Κωσταντίνος 25, Μπονίκος 20, Μάργαρης Νίκος 3, Γιατράς 4, Βαρβαρίγος 8, Πέττας. Συμμετοχή με σημαντική συμβολή στην άμυνα είχαν οι αθλητές του παιδικού: Λούτας, Θεοδωρίτσης Βίκτωρ, Σταμίρης, Σούρμπης, Σούλης.

——————————————————————————–

Γυναικείο: Α.Γ.Ε.Ζ – Δύμη 96-16

Άνετη επικράτηση επί της πολύ νεανικής ομάδας της Δύμης πέτυχε η γυναικεία ομάδα μας. Συγχαρητήρια στην αντίπαλο για την προσπάθεια και την αποστολή στο νησί έστω και με 6 παίχτριες.

Τα δεκάλεπτα: 20-05, 15-03, 29-02, 32-06

Α.Γ.Ε.Ζ. (Μασλάρη): Δαλακιάρη 2, Μαλεβίτη 3(1), Παντελίδου 16, Μουζάκη 4, Ποταμίτη 2, Γαιτανάκη, Μαρούδα 16, Κακολύρη 2, Σκλήβα 4, Κυπριώτη 27, Αγαλιώτη 20.

Δύμη (Αθανασοπούλου): Αθανασοπούλου 11(3), Σίβα 3, Αγγελοπούλου, Ζαγαρέλου 2, Μπενέτση, Αδαμοπούλου

———————————————————————————

Η παιδική έχασε με σκορ 66-65 από την ομάδα της Κεφαλλονιάς ΑΣ. Περισσότερα σε λίγο…

Μοιραστείτε το

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Εκτύπωση

Χορηγοί