Πρόσφατα Άρθρα

Ήττα για τις γυναίκες στα Ροίτικα

Η γυναικεία ομάδα μας έδωσε το πρώτο της παιχνίδι χτες το απόγευμα στα Ροίτικα κόντρα στην έμπειρη ΕΑ Παραλίας και ηττήθηκε με σκορ 46-36. Η ομάδα μας με νέα σύνθεση τόσο προπονητικά όσο και στο δυναμικό της έδειξε θέληση και πείσμα ως το τέλος και όλες οι παίχτριες προσέφεραν τα μέγιστα.

Η κόουτς είδε τις αδυναμίες της ομάδας και θα δουλέψει πάνω σε αυτές ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα η ομάδα για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Όπως δήλωσε και η προπονήτρια “συνεχίζουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε στην αρχή της χρονιάς και σε κάθε επίσημο αγώνα θα κοιτάμε πώς θα πορευτεί η ομάδα μας. Δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια των φιλικών παιχνιδιών και μόνο οι επίσημοι αγώνες μας δείχνουν την εικόνα της ομάδας.”

ΕΑ Παραλίας (Καραμπέτσου): Καραμπέτσου 2, Κωνσταντινάκου 8, Μαυρομμάτη 10, Αναγνωστοπούλου 17, Πεντεσκούφη 9.

Α.Γ.Ε.Ζ. (Μασλάρη): Δαλακιάρη 2, Μαλεβίτη 6(1), Πλιάτσικα, Ιωαννίδου 2, Χριστοφοράτου, Μαρούδα 2, Λιάλια, Κυπριώτη 20, Αγαλιώτη 4.

Τα δεκάλεπτα: 13-08, 10- 06, 14- 10, 09-12

Στην ομάδα φέτος έχουμε 5 σημαντικές απουσίες, Ζώντου, Τσαμπαζή και Νικολοπούλου  λόγω σοβαρών τραυματισμών αλλά και λόγω εγκυμοσύνης Μουζάκη και Γιατρά…

Από την άλλη σημαντικό ρόλο πλέον στο δυναμικό παίζουν οι 16χρονες Μαρούδα και Αγαλιώτη, δυο ταλαντούχες παίχτριες που έχουν πολλά να δώσουν στην ομάδα. Την παρθενική της συμμετοχή στην αποστολή του γυναικείου έκανε χτες και η 14χρονη Χριστοφοράτου που προετοιμάζεται για να ενταχθεί και αυτή ενεργά και να αποκτήσει εμπειρείες.

Στο χτεσινό παιχνίδι απουσίαζαν η Σιδηροκαστρίτη και η Σκλήβα.

Μοιραστείτε το

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Εκτύπωση

Χορηγοί