Πρόσφατα Άρθρα

Ξεκινάει το πρωτάθλημα Παμπαίδων

Αγαπητοί γονείς,

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως το τμήμα Παμπαίδων της Α.Γ.Ε.Ζ δεδομένου ότι είχαμε μεγάλη συμμετοχή από αθλητές θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα με 2 ομάδες (Α.Γ.Ε.Ζ. & Α.Γ.Ε.Ζ. Β). Οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις ξεκινούν το ερχόμενο Σάββατο:

19/11/16 12:15 1η ΦΑΣΗ (4 ΟΜΙΛΟΣ) ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ – ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΑΓΕΖ (Β) ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΣ                             
19/11/16 13:30 1η ΦΑΣΗ (4 ΟΜΙΛΟΣ) ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ – ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΑΓΕΖ                             ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ

Λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα του πρωταθλήματος έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΣΚΑΗ (www.eskah.gr) στην κατηγορία πρωταθλήματα – πρόγραμμα πρωταθλήματος – τουρνουά παμπαίδων 1η φάση (4ος όμιλος).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Συγκέντρωση στο λιμάνι Ζακύνθου: 10:00 π.μ.

Αναχώρηση από Ζάκυνθο: 10:30 π.μ.

Επιστροφή στην Ζάκυνθο: 05:30 μ.μ.

Ο σύλλογος θα καλύψει εξ ολοκλήρου τα έξοδα των αθλητών όσον αφορά τα εισιτήρια του πλοίου και τα έξοδα του λεωφορείου για την μετακίνηση τους, άρα θα πρέπει να έχουν μαζί τους το ελάχιστο ποσόν για προσωπικά τους έξοδα.

Επίσης λόγω του μεγάλου αριθμού αθλητών θα θέλαμε όποιος γονέας ή κηδεμόνας το επιθυμεί να συνοδεύσει το παιδί του στην αποστολή, σας παρακαλούμε αυστηρά, δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 17/11/2016 και ώρα 07:00 μ.μ.. Για περισσότερες πληροφορίες στους προπονητές και στον υπεύθυνο ακαδημιών κ. Διονύση Καψαμπέλη (6939842011). …………………………

Με εκτίμηση

Για την ΑΓΕΖ

ΔΙΟΝ. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ

Μοιραστείτε το

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Εκτύπωση

Χορηγοί