Πρόσφατα Άρθρα

Δύο στα δύο για την Α.Γ.Ε.Ζ. στα εντός έδρας παιχνίδια

ΕΦΗΒΙΚΟ: Α.Γ.Ε.Ζ. – ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΥΡΓΟΥ 65 – 52

Πιο εύκολα του αναμενόμενου κέρδισε σήμερα 29 Οκτωβρίου 2016 η εφηβική ομάδα της Α.Γ.Ε.Ζ. την αντίστοιχη του Ηρακλή Πύργου, για το εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ-Η και τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της. Και αυτό γιατί η ομάδα του Πύργο παρουσιάστηκε πιο αδύναμη απ’ όσο πιστεύαμε.

Ωστόσο έγινε ένα ωραίο παιχνίδι που ικανοποίησε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στην Παναγούλα. Η ομάδα μας πήρε από την αρχή το κεφάλι στο σκορ και δεν το έχασε μέχρι το τέλος, κερδίζοντας τελικά με σκορ 65 – 52.

Τους πόντους για την ομάδα μας πέτυχαν:

Μάργαρης 15, Εφέπουλος 28, Θεοδωρίτσης 20, Χριστοφοράτος 2 με μεγάλη όμως συνεισφορά στην άμυνα και ιδιαίτερα στα ριμπάουντ.

Η ομάδα μας περιμένει πλέον την κλήρωση για την επόμενη φάση.

————————————————————————————————————-

ΠΑΙΔΙΚΟ: Α.Γ.Ε.Ζ. – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ  62 – 38

Με μεγάλη άνεση και εξαιρετική εμφάνιση η παιδική ομάδα της Α.Γ.Ε.Ζ. επιβλήθηκε της Ολυμπιάδας Πατρών στα πλαίσια του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η σήμερα 29 Οκτωβρίου 2016.

Το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε με εύθραυστη πρωτοπορία της ομάδας μας 9 – 6. Στο δεύτερο όμως δεκάλεπτο οι παίκτες του Δ. Χαϊκάλη πίεσαν σε όλο το γήπεδο και κατάφεραν ένα επιμέρους σκορ 20 – 08, τελειώνοντας έτσι το ημίχρονο με το ευρύ 29 – 14.

Στο δεύτερο ημίχρονο η μορφή του αγώνα δεν άλλαξε, η ολυμπιάδα δεν μπορούσε να αντιδράσει και ο κόουτς Χαϊκάλης χρησιμοποίησε όλους τους διαθέσιμους παίκτες του.

Έτσι ολοκλήρωσε η παιδική μας ομάδα τις υποχρεώσεις της στον πρώτο γύρο του παιδικού πρωταθλήματος και περιμένει πλέον την κλήρωση για την επόμενη φάση.

Τους πόντους για την ομάδα μας πέτυχαν:

Σούρμπης 4, Βιλιάρδος 6, Καψαμπέλης 7, Φραγκογιάννης 11, Θεοδωρίτσης 22, Ακτύπης 4, Σταμίρης 2, Τσιρόπουλος 4, Αναστόπουλος 2.

 

Μοιραστείτε το

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Εκτύπωση

Χορηγοί