Πρόσφατα Άρθρα

ΔΡΑΣΕΙΣ Δ.Σ. Α.Γ.Ε.Ζ.

Τον Δήμαρχο Ζακυνθίων επισκέφτηκε χθες 28 Ιουλίου 2016 αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου της Αθλητικής Γυμναστικής Ένωσης Ζακύνθου και κατέθεσε πρόταση επισκευής και αντικατάστασης – όπου απαιτείται – του αγωνιστικού χώρου (παρκέ) του υφιστάμενου κλειστού γυμναστηρίου του 2ου Γυμνασίου – Λυκείου στην Παναγούλα, αξίας 71.859,00 € με ΦΠΑ.

Ο προϋπολογισμός συντάχθηκε κατόπιν ενεργειών του διοικητικού συμβουλίου, κατόπιν έρευνας και προσφοράς από εξειδικευμένη εταιρία των Αθηνών στην εγκατάσταση παρκέ για γήπεδα μπάσκετ και βόλεΐ.

Στο έγγραφο που παραδόθηκε αναφέρεται το ιστορικό του γηπέδου, τα προβλήματα που παρουσιάζει, ο αναλυτικός προϋπολογισμός που αναφέρθηκε και οι ενδεικτικές προσφορές και προδιαγραφές κατασκευής.

Το έγγραφο στάλθηκε επίσης στον γραφείο του υφυπουργού αθλητισμού κύριο Σταύρο Κοντονή και ζητήθηκε η έγκριση της απαιτούμενης πίστωσης αρμοδίως.

Η Α.Γ.Ε.Ζ. θεωρεί ότι είναι μια κίνηση που λύνει τα χέρια των αρμοδίων φορέων προκειμένου να πετύχουν την απαιτούμενη χρηματοδότηση για την συντήρηση και επισκευή του υφιστάμενου πολύ σημαντικού και χρήσιμου αγωνιστικού χώρου, οποίος όμως έχει υποστεί ανεπανόρθωτες φθορές.

Μοιραστείτε το

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Εκτύπωση

Χορηγοί