Πρόσφατα Άρθρα

Συγχαρητήρια στον Προμηθέα Πατρών

Το Δ.Σ της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Α.Γ.Ε.Ζ) συγχαίρει το φιλικό σωματείο του Προμηθέα Πατρών για την άνοδο του στην Α1 Εθνική κατηγορία ανδρών Μπάσκετ.
Ο αθλητικός σύλλογος του ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΑΤΡΩΝ όμως αξίζει πολλά συγχαρητήρια για μια σειρά από ενέργειες που αξίζουν την προσοχή της μπασκετικής Ελλάδας και αυτά είναι :
– Η συνεχής ανάπτυξη του μπάσκετ στις μικρές ηλικίες , με αποτέλεσμα την φετινή κατάληψη της 4ης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων και την 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων.
– Η αξιοποίηση ταλαντούχων μικρών αθλητών από την ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας-Ηλείας- Κεφαλονιάς & Ζακύνθου, εντάσσοντας τους στα αγωνιστικά τμήματα του ΠΡΟΜΗΘΕΑ.
– Η πορεία πρωταθλητισμού που επιδεικνύει τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα κάθε χρονιά να ανεβαίνει και ένα σκαλοπάτι παραπάνω.
– Η συμμετοχή του σε όλα τα πρωταθλήματα δίνοντας μαθήματα ευ αγωνίζεσθε και κυρίως ποιοτική φιλοξενία σε όλες τις ομάδες που αγωνίζονται στην έδρα του.
– Η εμπιστοσύνη που έχει δείξει σε όλους τους ανθρώπους του προπονητικού του επιτελείου που προέρχονται από την Πάτρα και δείγματα δουλειά τους έχουμε δεί όλα αυτά τα χρόνια.
– Η προσπάθεια συνεργασίας με σωματεία μικροτέρων κατηγοριών της ευρύτερης περιοχής για την καλύτερη ανάπτυξη ποιοτικών αθλητών.
– Η οργανωτική δομή που διαθέτει ο σύλλογος με τους ανθρώπους που πλαισιώνουν όλα τα τμήματα, κατά τα πρότυπα μεγάλων ομάδων του εσωτερικού και του εξωτερικού.
-Και τέλος Το όραμα και το ήθος που διακατέχει τους ανθρώπους του Δ.Σ του ΠΡΟΜΗΘΕΑ.
Επομένως τα συγχαρητήρια είναι χιλιάδες και οι προσδοκίες πολλές για τις αναμενόμενες επιτυχίες τα χρόνια που έρχονται.
Το Δ.Σ της Α.Γ.Ε.Ζακύνθου

Μοιραστείτε το

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Εκτύπωση

Χορηγοί