Πρόσφατα Άρθρα

Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου

Το Σάββατο 30/01 ξεκινάει το γυναικείο πρωτάθλημα ΕΣΚΑ-Η, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στις 13.00 μ.μ. στο κλειστό γήπεδο της Παναγούλας την αντίστοιχη του Απόλλωνα Πατρών.

Η ομάδα μας συμμετέχει για 4η συνεχόμενη χρονιά στο τοπικό πρωτάθλημα και με βασικό κορμό της τις παλαιότερες παίκτριες, προσθαφαιρέσεις κάποιων αλλά και ενσωμάτωση νεότερων κοριτσιών θα προσπαθήσει για άλλη μια χρονιά να κάνει αξιοπρεπείς εμφανίσεις. Στο πλευρό τους για άλλη μια χρονιά ο κόουτς Σπύρος Νέγκας.

Οι συμμετοχές των ομάδων φέτος είναι λιγότερες:  ο Αππόλωνας Πατρών, η Παραλία Πατρών, ο Πατρέας Πατρών και η Αχαγιά 82 και τέλος η Α.Γ.Ε. Ζακύνθου είναι οι ομάδες που απαρτίζουν το πρωτάθλημα.

Γυναικείο 2015-16

——————————————————————————————————————————–

Το Σάββατο στις 15.00μ.μ. η εφηβική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Απόλλωνα Πατρών. Η παρουσία του κόσμου θα δώσει δύναμη στους νέους μας που δίνουν σκληρή μάχη στην τελική 6άδα του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η.

Εφηβικο15-16-

—————————————————————————————————————————————–

Την Κυριακή 31/01 στις 12.00 μ.μ. η ανδρική μας ομάδα θα φιλοξενήσει τον Πύργο 99 στα πλαίσια της 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών.

ΑΓΕΖ

Μοιραστείτε το

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Εκτύπωση

Χορηγοί